http://hverdags-blogger.blogspot.no/

lørdag 3. september 2016

Brød av melrester

Fikk ånden over meg og baka brød av div.melrester. Greit å å få brukt det opp før det blir for gammelt.  Hadde kanskje litt for lite igjen av hvitt mel, men jeg orket ikke å gå på butikken for å kjøpe mer.
Deigen ble litt flytende, så jeg brukte en jerngryte og en ultra-pro fra Tupperware.  Greit å ha slike former når du ikke kan kna deigen.

Hadde solsikkekjerne, havrekli, linfrø, havregryn og fint sammalt hvete (bruker å ha grovt)









Deilig og veldig bra brød.  Brukte forresten 2 liter lett kulturmelk. Jo surere melken er, jo saftigere blir brødet.

Fikk ånden over meg og la 2 kg erter i bløt.  Godt å få vasket skuffen, for nå var den tom. Ble

mange porsjoner ertestuing.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar